Oldalak

2014. március 18., kedd

Egy új kor hajnala...

Avagy, blogoljunk, mert az jó!


Üdv néktek nedves leendő olvasóink! 

A mai nap folyamán arra az elhatározásra jutottunk Norman barátommal, hogy mi is kivennénk részünket az internet által elérhető publikálási lehetőségekből. Mivel két külön országból fogunk munkálkodni, a blog tűnt a legcélszerűbbnek. Az alap ötlet az volt, hogy különböző tanácsokkal illetve praktikákkal látjuk majd el a külföldre készülő honfitársainkat, de aztán arra jutottunk, hogy miértne lehetne ez a mi mindenes fórumunk. Így nem csak külföldi életről, hanem sok más témáról is szó fog esni ezeken a digitális papírlapokon. 

Ha az oldal tetejére tekintenek, különböző oldalakra navigálhatnak, mint például a személyes bemutatkozásainkra és még azokra amiket a jövőben fogunk kitalálni és úgy érezzük, hogy külön oldalt érdemelnek. 

Szeretnénk szórakoztatni, tanácsolni, elgondolkodtatni és végül de nem utolsó sorban elütni azokat az unalmas perceket amikkel rendelkezünk. 

Ha elnyerné tetszésüket az általunk publikált írások, kérjük osszák meg a közösségi háló különböző oldalain, hogy egyre több emberrel oszthassuk meg agyunk szüleményeit. 

Pacsiiii!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése